Du är här:Start > Kontakt > Länkar

Pingst FFS

Vi är anslutna till samfundet Pingst FFS, Klicka här för att besöka deras sida.

Pingst Ung nätverks och resursplats för barn & ungdomsledare.

SPIK nykter ett drogfritt nätverk för framförallt unga människor! SPIK vill vara en positiv motkraft i samhället och ge råg i ryggen åt barn och ungdomar som säger nej till droger!

 

Vi är medlemar i Dalagården som ägs av 25 församlingar runt om i regionen.Dalagården ligger vackert belägen vid sjön Liljans strand i Svärdsjö 2 mil från Falun. Här hålls varje år en midsommarkonferens och vi har haft förmånen att få ha församlingsläger här.

www.whoisjesus-really.com Vem är Jesus.

Folk & Språk, www.himlawebb.se
Vandrade
2000 km för 2000 folkgrupper
De tre australiensiska grabbarna Dave, Carnsey och Sav har vandrat 200 mil, dvs 2000 km, för att uppmärksamma att det fortfarande finns minst 2 000 språkgrupper som inte har den minsta lilla bibeldel på sitt eget modersmål.
De började i Carins och vandrade sedan ungefär 30 km om dagen innan de kom hem till Stanthorpe. På kvällarna har de haft möten i lokala kyrkor där de berättat om de 350 miljoner människor som ännu inte har tillgång till Bibeln på sitt eget modersmål. De har också fått ge otaliga intervjuer med lokala tidningar och tv-bolag utefter vägen.

2000km-marsch-webb.jpg